România

România

Județul Hunedoara

Municipiul Deva

Municipiul Deva

Referat de aprobare

ROMÂNIA

JUDEȚUL HUNEDOARA

MUNICIPIUL DEVA

PRIMARUL

 

   

 

 

REFERAT DE APROBARE

la proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice – faza Documentație       de Avizare a Lucrărilor de Intervenție și a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul

“Reabilitarea locului de joacă din Parcul Cetate Deva”

 

 

 

 

Ținând cont de preocuparea municipalitatii pentru dezvoltarea și modernizarea  municipiului Deva, precum și de îmbunătățirea condițiilor în care copiii își petrec timpul liber, reabilitarea locului de joacă din Parcul Cetate Deva reprezintă o prioritate. 

În prezent, pe amplasament se găsesc echipamente vechi destinate locului de joacă, în stare tehnică uzată care se propun a fi ănlocuite cu altele cu mai multe funcțiuni și de fabricație mai recentă.

Astfel, în vederea reabilitării locului de joacă din Parcul Cetate Deva s-a încheiat cu S.C. BIM QUALITY PROIECT S.R.L contractul elaborare DALI și PT nr.1570/27.02.2023.

Valoarea totală estimată a investiției, conform Devizului general este de respectiv 1.219.177,49 lei cu TVA, din care  C+M este de 533.317,02 lei cu TVA.

Finanțarea acestor lucrări se va face din Bugetul general al municipiului Deva, Cap.67.- Cultură, Recreere și Religie, titlul 71, lit. B-Lucrări noi.

În conformitate cu prevederile art.44 alin.1 și al art.45 alin.1 din Legea nr.273/2006 privind finanțele publice locale, cu modificările și completările ulterioare,

În temeiul art.129 alin.2 lit.”b”, alin.4 lit.”d”, alin.14, art.139 alin.3 lit.”a”, precum și al art.196 alin.1 lit.”a” din Ordonanța de urgență a Guvernului nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare,

Supun atenției comisiilor de specialitate şi plenului Consiliului local al municipiului Deva proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației tehnico-economice – faza Documentație de Avizare a Lucrărilor de Intervenție și a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul “Reabilitarea locului de joacă din Parcul Cetate Deva” . 

 

 

 

 

Primar,

NICOLAE-FLORIN OANCEA