România

România

Județul Hunedoara

Municipiul Deva

Municipiul Deva

Raport Club Sportiv municipal Deva

ROMÂNIA

MUNICIPIUL DEVA                                                                                       

CLUB SPORTIV MUNICIPAL DEVA        


RAPORT DE SPECIALITATE

la proiectul de hotărâre privind modificarea statului de funcții pentru Club Sportiv Municipal Deva

 

Compartimentul financiar contabil și resurse umane  din cadrul Clubului Sportiv Municipal Deva, analizând Referatul de aprobare întocmit de iniţiatorul proiectului, Primarul municipiului Deva, d-l Nicolae - Florin Oancea,  supunem atenţiei Consiliului local Deva următoarele :

Având în vedere că în luna noiembrie s-a desfășurat, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, examenul de promovare în trepte / grade profesionale pentru personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Deva în urma căruia un angajat care a îndeplinit condițiile de promovare în grad a fost declarat ADMIS,

Ținând cont de prevederile art. 69, alin. (1) din  HOTĂRÂREA nr. 1.336 / 2022 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea şi dezvoltarea   carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice conform căruia : ”Promovarea personalului contractual din sectorul bugetar în grade sau trepte profesionale se face, de regulă, pe un post vacant, iar în situaţia în care nu există un asemenea post, se face prin transformarea postului din statul de funcţii în care acesta este încadrat în unul de nivel imediat superior” s-a propus transformarea postului în regim contractual și modificarea corespunzătoare a statului de funcții astfel :

- 1 post în regim contractual de Inspector de specialitate, grad II din cadrul Compartimentului Administrativ se transformă în Inspector de specialitate, grad I .

 

Modificările survenite în statul de funcții sunt următoarele :

 

Nr. crt.

Nr. crt. Stat de funcții

Postul anterior transformării

Postul după transformare

Obs.

1.

5

Inspector de specialitate, grad II

Inspector de specialitate, grad I

Post ocupat

 

Față de cele de mai sus, în temeiul prevederilor art. 129 alin. (2)  lit. “a”, alin. (3) lit. “c” , art. 139 alin. (1), din Ordonanța de urgență nr. 57 / 2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare,

Față de cele de mai sus supunem spre aprobare Consiliului Local al municipiului Deva proiectul de hotărâre în forma prezentată.

     

             ȘEF SERVICIU                                       COMPARTIMENT FINANCIAR CONTABIL ȘI RU  

            Ardelean Nelu                                                             Demirel Iuliana

 

                         VIZAT JURIDIC

                     Onea Ioan-Tiberiu

 

 

                                                      ȘEF SERVICIU RESURSE UMANE

                                                                  Brezan Claudiu