România

România

Județul Hunedoara

Municipiul Deva

Municipiul Deva

Referat de aprobare

ROMÂNIA

JUDEŢUL HUNEDOARA

MUNICIPIUL  DEVA

P R I M A R 

 

REFERAT DE APROBARE

la proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației Plan Urbanistic Zonal

„Locuință familială și împrejmuire”

generat de imobilul situat în extravilanul municipiului Deva, 

strada Granitului, nr.10B

 

 

Prin cererea înregistrată la Primăria municipiului Deva sub nr.27440/12.03.2024, beneficiarul Ioniță Viorel, solicită aprobarea Planului Urbanistic Zonal „Locuință familială și împrejmuire” generat de imobilul situat în extravilanul municipiului Deva, strada Granitului, nr.10B.

Documentația de urbanism Plan Urbanistic Zonal realizarea unei locuințe individuale în regim de înălțime P și realizarea împrejmuirii, pe terenul aflat în proprietatea beneficiarului Ioniță Viorel, amplasat în extravilanul localității Deva, strada Granitului, nr.10B, în suprafață de 610,00 mp. Conform planșei de reglementări urbanistice sunt propuse alei pietonale și carosabile, platforme parcare, spații verzi amenajate.

În conformitate cu prevederile art.47 din Legea nr.350/2001 privind amenajarea teritoriului și  urbanismul, cu modificările și completările ulterioare, ale Ordinului nr.2.701/2010 pentru aprobarea Metodologiei de informare și consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului și urbanism.

În temeiul art.129 alin.2 lit.”c” și alin.6 lit.”c”, precum şi art.139 alin.3 lit.”e” din Ordonanța de urgență a Guvernului nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, supun comisiilor de specialitate şi plenului Consiliului local Deva proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației Plan Urbanistic Zonal „Locuință familială și împrejmuire” generat de imobilul situat în extravilanul municipiului Deva, strada Granitului, nr.10B.

 

 

 

PRIMAR,

Nicolae-Florin Oancea