România

România

Județul Hunedoara

Municipiul Deva

Municipiul Deva

Referat de aprobare

ROMÂNIA

JUDEŢUL HUNEDOARA 

MUNICIPIUL DEVA

PRIMAR

 

 

  

REFERAT DE APROBARE

la proiectul de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice în faza D.A.L.I. pentru obiectivul de investiții „Reabilitare acoperiș clădire Primaria municipiului Deva”

 

 

Clădirea Primăriei municipiului Deva este una dintre cele mai reprezentative construcții din centrul istoric al municipiului. Având în vedere faptul că, acoperișul clădirii este într-o stare avansată de degradare,  se impune realizarea unor lucrări de reabilitare ale acestuia.

Astfel, acoperișul clădirii în suprafața totală de aproximativ 1.000 mp are nevoie urgentă de efectuarea unor lucrări de înlocuire a unor elemente din lemn ale sarpantei, înlocuirea parțială a țiglei ceramice, dar și lucrări de refacere a sorturilor din tablă ale doliilor și ale cosurilor de fum.

Prin realizarea lucrărilor de intervenție se va evita degradarea spatiilor aflate la etajul 1 al clădirii, dar se va păstra o linie urbanistica corespunzătoare centrului istoric al municipiului Deva.

În conformitate cu prevederile art.44 alin.1, al art.45 alin.1 din Legea nr.273/2006, privind finanţele publice locale, cu modificările şi completările ulterioare,        

În conformitate cu prevederile art.44 alin.1, al art.45 alin.1 din Legea nr.273/2006, privind finanţele publice locale, cu modificările şi completările ulterioare,

În temeiul art.129 alin.2 lit.”b”, alin.4 lit.”d” şi al art.139 alin.1 din Ordonanţa de urgență a Guvernului nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare,

Supun atenţiei comisiilor de specialitate şi plenului Consiliului local proiectul de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice în faza D.A.L.I. pentru obiectivul de investiții „Reabilitare acoperiș clădire Primaria municipiului Deva”.

 

 

 

 

PRIMAR,

NICOLAE - FLORIN OANCEA