România

România

Județul Hunedoara

Municipiul Deva

Municipiul Deva

Referat de aprobare

ROMÂNIA

JUDEŢUL HUNEDOARA

MUNICIPIUL DEVA

PRIMAR

R E F E R A T   D E   A P R O B A R E 

privind aprobarea încheierii Acordului între municipiul Deva şi VODAFONE ROMÂNIA S.A., pentru dreptul de a instala reţeaua de telecomunicații la imobilul ANL3 situat în municipiul Deva, str. M. Eminescu nr.103, bloc 1

 

Imobilul ANL3 cu 104 unități locative, situat în municipiul Deva, str.M. Eminescu nr.103, bloc 1, se află în proprietatea privată a statului român și în administrarea Consiliului local al municipiului Deva prin Direcției de asistență socială Deva.

Prin adresa înregistrată la Direcția de asistență socială Deva cu nr.11788/03.05.2022, VODAFONE ROMÂNIA S.A. solicită încheierea acordului pentru construirea rețelei de telecomunicații în imobilul ANL3 din municipiul Deva, str. M. Eminescu nr.103, bloc 1, în scopul oferirii serviciilor de televiziune, internet și telefonie. 

Având în vedere că la acest imobil, serviciile de comunicații electronice sunt asigurate de S.C. RCS&RDS S.A., pentru a oferi locatarilor din imobil posibilitatea de a opta pentru operatorul de rețea cu care doresc să încheie contracte pentru furnizarea unor astfel de servicii, se impune încheierea unui Acord între municipiul Deva și VODAFONE ROMÂNIA S.A.   

Față de cele de mai sus,

În temeiul prevederilor art.129 alin.2 lit.”d” și alin.7 lit.”s”, ale art.139 alin.3 lit.”g”, ale art.196 alin.1 lit.”a”, precum și ale art.243 alin.1 lit.”a” din Ordonanța de urgență a Guvernului nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, 

Supun dezbaterii şi aprobării Consiliului local, proiectul de hotărâre privind aprobarea încheierii Acordului între municipiul Deva şi VODAFONE ROMÂNIA S.A., pentru dreptul de a instala reţeaua de telecomunicații la imobilul ANL3 situat în municipiul Deva, str. M. Eminescu nr.103, bloc 1.

 


P R I M A R ,

Nicolae-Florin Oancea