România

România

Județul Hunedoara

Municipiul Deva

Municipiul Deva

Referat de aprobare

ROMÂNIA

JUDEŢUL HUNEDOARA 

MUNICIPIUL DEVA

PRIMAR

 

REFERAT DE APROBARE

la proiectul de hotărâre privind aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenții - D.A.L.I., pentru obiectivul de investiții „Modificări și extinderi la instalațiile de detectare, semnalizare și alarmare incendii, la instalații de stingere incendii și instalații electrice pentru iluminatul de securitate la incendii existente, clădirile A, B, C, D, Colegiul National Pedagogic „Regina Maria”, Deva”, str.Gheorghe Barițiu nr.2, municipiul Deva 

 

 

Destinația corpurilor A, B, C și D din incinta Colegiului Național Pedagogic „Regina Maria” sunt pentru invățământ, instituția pregătind în prezent elevi din învățământul preșcolar, gimnazial și liceal.

Prin această documentaţie se prevede extinderea/inlocuirea instalațiilor de detectare, semnalizare și alarmare la incendiu, instalațiilor existente de stingere a incendiilor, instalațiilor electrice pentru iluminatul de securitate, şi de asemenea clădirile se vor dota cu mijloace tehnice de apărare împotriva incendiilor.

Conform Devizului general al obiectivului de investiții, valoarea  totală a obiectivului este de 457 018,70 lei cu TVA, din care C+M   = 356 503,70 lei cu TVA.

Finanțarea acestor lucrări se va face integral de municipiul Deva, din Bugetul general al municipiului, Cap.65.02   - „Învățământ”, titlul 71 Active nefinanciare.

În conformitate cu prevederile art. 44 alin.1, al art.45 alin.1 din Legea nr.273/2006, privind finanţele publice locale, cu modificările si completările ulterioare,

În temeiul art. 129 alin. 2 lit. ”b”, alin.4 lit.”d” și al art.139 alin.1 din Ordonanta de urgența a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ cu modificările si completarile ulterioare,

Supun atenției comisiilor de specialitate şi plenului Consiliului local, proiectul de hotărâre privind aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenții - D.A.L.I., pentru obiectivul de investiții „Modificări si extinderi la instalațiile de detectare, semnalizare și alarmare incendii, la instalații de stingere incendii și instalații electrice pentru iluminatul de securitate la incendii existente, clădirile A, B, C, D, Colegiul National Pedagogic „Regina Maria”, Deva”, str.Gheorghe Barițiu nr.2, municipiul Deva. 

 

PRIMAR,

NICOLAE - FLORIN OANCEA