România

România

Județul Hunedoara

Municipiul Deva

Municipiul Deva

Referat de aprobare

ROMÂNIA

JUDEŢUL HUNEDOARA

MUNICIPIUL  DEVA

PRIMARUL

 

  

 

REFERAT DE APROBARE

la proiectul de hotărâre privind modificarea  statului de funcții pentru 

Clubul Sportiv Municipal Deva 

 

 

           În prezent în cadrul Compartimentului Administrativ al Clubului Sportiv Municipal Deva, instituție publică din subordinea Consiliului local Deva, este vacant postul de Referent tr. IA post a cărui ocupare necesită, ca nivel al studiilor, studii medii liceale. 

Având în vedere că activitățile desfășurate în compartimentul administrativ sunt complexe, ținând cont și de numărul redus de personal din cadrul serviciului, care impune ca unui post să-i poată fi atribuite mai multe sarcini de serviciu,

   Pentru eficientizarea activității și o mai bună organizare a compartimentului administrativ, având în vedere diversitatea atribuțiilor acestui compartiment funcțional, propun desființarea postului de  Referent tr. IA și înființarea unui post de Inspector de Specialitate gr. IA, post a cărui ocupare necesită studii superioare de lungă durată și căruia i se vor putea atribui sarcini de serviciu mai complexe decât cele ale postului de studii medii, respectiv Referent.  Menționez că numărul total de posturi din cadrul Clubului Sportiv Municipal Deva rămâne neschimbat.

În temeiul prevederilor art.129 alin.2 lit.“a”, alin.3 lit. “c”, precum şi al art.139 alin.1  din Ordonanța de urgență a guvernului nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare,

Supun atenției comisiilor de specialitate si plenului Consiliului local al municipiului Deva proiectul de hotărâre privind modificarea  statului de funcții pentru Clubul Sportiv Municipal Deva. 

  

 

PRIMAR,

Nicolae – Florin Oancea