România

România

Județul Hunedoara

Municipiul Deva

Municipiul Deva

Referat de aprobare

ROMANIA

JUDETUL HUNEDOARA

MUNICIPIUL DEVA 

PRIMARUL

 

 

 

REFERAT DE APROBARE 

la proiectul de hotărâre pentru modificarea organigramei și regulamentului de organizare și funcționare ale Clubului sportiv municipal Deva

 

 

 

Prin Hotărârea Consiliului local Deva nr.295/2019 s-a aprobat înființarea instituției publice de interes local Club sportiv municipal Deva, regulamentul de organizare și funcționare, organigrama și statul de funcții ale Clubului sportiv municipal Deva.

Prin organigrama Clubului sportiv municipal Deva au fost aprobate și secțiile sportive din cadrul Clubului sportiv municipal Deva.

Clubul sportiv municipal Deva este instituție publică cu personalitate juridică în subordinea Consiliului local și are ca obiect de activitate organizarea și administrarea activității sportive în vederea realizării selecției, performanței și participării la competițiile interne și internaționale, la ramurile de sport care aparțin clubului.

Clubul este înscris în Registrul Sportiv Român și are Certificat de Identitate sportivă pentru următoarele activităși sportive: fotbal, handbal, baschet, tenis de câmp, rugby, futsal, arte marțiale, arte marțiale de contact, judo, ciclism, șah, lupte, gimnastică, gimnastică ritmică, scrimă, fotbal-tenis, dans sportiv, sportul pentru toți,sportul pentru persoanele cu nevoi speciale, atletism, bridge, tenis de masă, volei, radioamatorism și teqball.

Întrucât sunt solicitări din partea unor sportivi și există posibilitatea obținerii unor rezultate notabile la aceste discipline sportive, se impune suplimentarea organigramei, Clubului sportiv municipal Deva, cu secțiile de triatlon și badminton, înscrierea acestora în Certificatul de Identitate Sportivă și modificarea corespunzătoare în regulamentul de organizare și funcționare al Clubului sportiv municipal Deva.

Prin înființarea celor două secții, numărul de 11 posturi din organigramă și statul de funcții ale Clubului sportiv municipal Deva rămâne nemodificate.

În temeiul art.129 alin.2 lit.”d”, alin.7 lit.”f” și art.139 alin.1 din Ordonanța de urgență a Guvenului nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, supun atenției comisiilor de specialitate și plenului Consiliului local proiectul de hotărâre pentru modificarea organigramei și regulamentului de organizare și funcționare ale Clubului sportiv municipal Deva.

 

 

PRIMAR

NICOLAE- FLORIN OANCEA