România

România

Județul Hunedoara

Municipiul Deva

Municipiul Deva

Referat de aprobare

ROMÂNIA

JUDEŢUL HUNEDOARA 

MUNICIPIUL DEVA

PRIMAR

 

  

REFERAT DE APROBARE

la proiectul de hotărâre privind aprobarea 

Studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiții

„Extindere rețea alimentare cu apă și canalizare Orizont 1 și Orizont 2, 

 Zăvoi, Municipiul Deva” 

 

 

 Primăria municipiului Deva se preocupă în permanenţă de nevoile comunității și de rezolvarea acestora, iar prin acest Studiu de fezabilitate se propune extinderea reţelei de alimentare cu apă şi canalizare în zona Zăvoi.

Astfel, în urma dezvoltării zonei, pe lângă casele de locuit se vor realiza și obiective de interes public precum:  un bazin de înot didactic şi de agrement, o creșă, un parc, o biserică, o grădiniță, spații comerciale și altele.

În zonă sunt 78 parcele de teren, parcele care necesită racordare la rețeaua de apă și canalizare a orașului, iar prin proiectul propus se dorește asigurarea condițiilor optime de confort și siguranță a locuitorilor din zonă.

Obiectivul general al proiectului este extinderea rețelelor de apă și canalizare pentru zonele de locuințe Orizont 1 și Orizont 2, extinderi care se vor realiza pe domeniul public.

În conformitate cu prevederile art. 44 alin.1, al art.45 alin.1 din Legea nr.273/2006 privind finanţele publice locale, cu modificările si completările ulterioare,

În temeiul art.129 alin.2 lit.”b”, alin.4 lit.”d”, art.139 alin.1, şi ale art.196 alin.1 lit.”a” din Ordonanța de urgență a Guvernului nr.57/2019 privind Codul administrativ cu modificările și completările ulterioare,

Supun atenției comisiilor de specialitate şi plenului Consiliului local, proiectul de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiții „Extindere rețea alimentare cu apă și canalizare Orizont 1 și Orizont 2, Zăvoi, Municipiul Deva”. 

 

 

 

 

PRIMAR,

NICOLAE - FLORIN OANCEA