România

România

Județul Dâmbovița

Orașul Găești

Orașul Găești

Referat de aprobare

privind APROBAREA PROIECTULUI ȘI A CHELTUIELILOR LEGATE DE PROIECTUL Transformare Digitală a Spitalului Orășenesc Găești PLANUL NAȚIONAL DE REDRESARE ȘI REZILIENȚĂ COMPONENTA 7 - Transformare digitală INVESTIȚIA: I3. Realizarea sistemului de eHealth și telemedicină Investiția specifică: I3.3 - Investiții în sistemele informatice și în infrastructura digitală a unităților sanitare publice


Propun  spre  aprobare  Consiliului Local  Gaesti   prezentul proiect de  hotarare  care are  ca obiect 

Aprobarea  proiectul  Transformare Digitală a Spitalului Orășenesc Găești în vederea finanțării acestuia în cadrul Planul Național De Redresare Și Reziliență - Componenta C7 – Transformare digitală - Investiția I.3 Realizarea sistemului de eHealth și telemedicină, Investiția I1.3.3 Investiții în sistemele informatice și în infrastructura digitală a unităților sanitare publice.

Valoarea totală a proiectului Transformare Digitală a Spitalului Orășenesc Găești, în cuantum de 1.468.312,98 lei (inclusiv TVA).

 

 Contribuția proprie în proiect a 17.850.00 lei, reprezentând achitarea tuturor cheltuielilor neeligibile ale proiectului.

 Sumele reprezentând cheltuieli conexe ce pot apărea pe durata implementării proiectului Transformare Digitală a Spitalului Orășenesc Găești, pentru implementarea proiectului în condiții optime, se vor asigura din veniturile proprii.

Se vor asigura toate resursele financiare necesare implementării.

 Se certifică valoarea de 6798  prevăzută în Anexa 1 – cererea de finanțare ca reprezentând numărul de prezentări în ambulatoriu în anul 2018, valoarea pentru care se va depune următorul document Raport cu Internările efectuate la Spitalul Orășenesc Găești aferent anului 2018 și 2019.

 Se aprobă Acordul de parteneriat nr.13981/data de24.08.2023, anexa nr.1 la prezenta hotărâre .



PRIMAR   , 


GHEORGHE  Grigore